Fegis!

image

Nu sitter jag i badet och bloggar (och försöker låta bli att tappa telefonen i vattnet) – jag håller på att tina upp mig efter dagens deltävling i Speceritjänstpokalen, en serietävling som cykelklubben ordnar. Det vräkte ner regn när det var dags att åka och jag var väl inte jättesugen, men eftersom jag inte vill vara lika vek som cykelmänniskor verkar vara i allmänhet så var det bara att ge sig av. Vi var tre tappra som cyklade från klubben ut till starten, runt 15 km tror jag, och så några till som åkte bil. Totalt blev vi nog inte fler än kanske åtta stycken.

Den här gången tappade jag inte klungan direkt utan det gick ganska bra att hänga med, men sen är jag ju för feg! I en korsning med högersväng bromsade jag ner för mycket, tappade klungan med 20-30 meter och sen var det kört. Jag fick helt enkelt se det som ett bra pannbenspass istället. Efter knappt två varv blev jag omkörd av en som fått stanna och fixa punka och trodde kanske jag skulle kunna hänga på honom – men då kom ett parti med grus på vägen och då var jag ju tvungen att fega ur igen…

Tycker nog att det kändes riktigt bra ändå, trots en mara i benen och jag är väldigt glad över att tävla i triathlon så jag slipper klungor på tävling!

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade