Fast i soffan 

Sitter i soffan med sovande bebis i famnen, där sover han helst och bäst. Förutom att det hade varit skönt att vara utomhus och att jag börjar vara vansinnigt kissnödig så är det ju himla mysigt. Läser bok och kollar Facebook. Och bloggar lite.

Har hunnit cykla lite mer sen jag bloggade sist. Sonen tog en solig bild på cykelklädd mamma men mamman var inte helt nöjd med hur hennes postgravida kropp tog sig ut i cykelkläder (fånigt, jag vet…) så den bilden bjuder jag inte på. Ont i sittbenen hade jag efter första rundan men annars gick det fint. Eller ja, jag klagade över att det gick för sakta när jag kom tillbaka men då påpekade sambon att jag nyss varit gravid och fött barn och att det kanske inte var så konstigt att jag inte är i samma form som innan och inte behöver vara det heller. Han har en poäng där…

Simpremiären är också avklarad och det var så skönt! Våtdräkten gick på, det var jag lite orolig för. Vi tog en kväll på stranden hela familjen då sonen ville börja träna kanot och dottern också ville träna på att simma. Pappan och bebis fick vara supportrar.

Igår blev det ytterligare en liten cykeltur. Om jag kör mtb och sonen racer får vi träning båda två, perfekt!

Och plötsligt händer det! När vi kom hem fick jag feeling och mtb:n fick bli av med leran den stått med sen typ november…

Jag är sugen på ett simpass även ikväll, vi får se hur allt blir med sovande och ammande och så.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade