Ett underbart Höstkalas och nagellösa tår

Gissar att jag inte är ensam om att ömsa tånaglar lite då och då? Tror många långdistansare råkar ut för det. Mina ”pektår” är längre än stortårna och alltså rätt utsatta för tryck. De naglarna tappar jag minst en gång per säsong och nu är båda lösa. Det gör inte ont, det är mer ett estetiskt problem med blå naglar och sen att det inte finns några naglar att måla nagellack på. Konstigt nog brukar det inte göra ont att gå utan naglar ett tag heller, men de brukar nog ramla av lite senare på hösten så jag har aldrig provat att springa ett kuperat Lidingölopp på 30 km nagellös. Hade hoppats på att naglarna skulle sitta kvar tills efter imorgon, men nu är den ena som en sådan där jättelös tand så det är tveksamt. Eller vad tror ni?

Hår på stortårna har jag också.

Och här slutade visst inlägget när jag publicerade – får göra ett nytt försök för det var mycket längre från början. Annars blir ju rubriken märklig.

I lördags ordnade våra vänner Micke och Lina Höstkalaset som innehåller Lovas Lopp för barn upp till 13 år, Linas Mil som går på både asfalt, grus och skogsstig, en hinderbana som heter XL Challenge samt en fest på kvällen med massor av god mat och där alla barn lekte med varandra ute i mörkret med ficklampor. Micke och Lina är oerhört bra på att arrangera och tillsammans med strålande sol och massor av glada, trevliga människor blev det en fantastisk dag! Jag vann Linas Mil och därmed också toursegern i Julita Triathlons tävlingstour och fick kliva överst på pallen två gånger. Jag hade också hand om uppvärmningen för barnen och så var jag funktionär och fanclub på XL Challenge. Här kommer lite bilder från min mobil tagna under dagen. 

Bilderna på min målgång är tagna av Sara Larsen. 

Följande bilder är tagna av Andreas Assermark. Vi har det lyxigt i klubben med två fotografer.


Knäet var ordentligt insmetat med Linnex och sved på som attan. Egentligen gillar jag bättre mina produkter från Medevisalvan men nu var jag ute efter den där avledande brännande känslan. Och det var det enda som kändes, knäet skötte sig fint! Vi får väl se vad det tycker om 30 km Lidingölopp idag. Jag har sagt att jag ska bryta om det gör ont – men det är ingen som tror på det…

En kommentar

  • Jill, 23 september, 2016

    Det har grisarna med sa alltid min mamma när jag sa så… 😉

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade