Det kan ju bli tjatigt på hösten 

Det blir inte så många inlägg här, men det kan ju lätt bli lite tradigt att läsa samma saker om och om igen i en blogg. För ska jag skriva om träning så skulle det bli så, för nu är det höst och jag simmar, springer distans och cyklar mtb eller cross. Ibland skiner solen men mest är det ruggväder – cykling på grusvägar är skönt oavsett tycker jag. Trainer är inte min favorit och än är det lite för tidigt tycker jag – jag vill vara ute!

Jag hittar en och annan ny väg, ser en hel del djur, har för det mesta på mig för mycket kläder och är alltid jättekissnödig när jag kommer hem. Mer spännande än så är det inte. Inga fler vurpor heller tack och lov.

På simträningen häromveckan gick brandlarmet precis när vi skulle börja simma. Utrymning och helt plötsligt var jag lite misstänkt eftersom jag varit i rummet där larmet visade sig startat sist. Efter en halvtimmes tjutande lyckades de stänga av larmet och vi fick börja simma. Inget mer spännande på den fronten heller.

I övrigt ägnar jag mig åt att försöka sprida vår härliga sport till barn och ungdomar. Vi kör träning och har ni barn som gillar triathlon – boka in midsommarhelgen för då blir det tävling här i stan. Midsommardagen är det disco för barnen och dagen efter är ägnad åt Tri4fun-tävling. Missa inte det!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade