Det börjar närma sig

image

Sen i måndags befinner vi oss i Kalmar, eller ja, en bit därifrån för campingen vi bor på hade nog rundat av rejäl nedåt när de uppgav avståndet in till centrala Kalmar. Fin camping är det dock och med utsikt över Ölandsbron. Bra utsikt över blåsten har vi också och den har varit generös de senaste dagarna men ska enligt prognos (som i och för sig aldrig stämmer ens i hälften av fallen) stilla sig en aning till lördag.

Mitt mål för den här veckan är väl främst att inte få några frakturer, inte kräkas, svimma eller hamna på sjukhus. Hittills går det riktigt bra tycker jag nog, det mest kritiska var väl när sambon släppte halva förtältet på min tumme och när jag fastnade med lillfingret i bilfönstret (inga kommentarer på det tack 😉 ). Jag råkade ta en dubbelt så lång joggingtur än planerat igår också eftersom lokalsinnet är lite sådär, men hem kom jag i alla fall.

Idag åkte vi Ölandsloopen av cykelbanan med bil. Jag är inte bara ganska dålig på att cykla utan även på att hålla mig vaken när jag åker bil (går marginellt bättre när jag kör men det gjorde jag inte idag), men nu har ju sambon bra koll på min cykelbana i alla fall… Ni hör ju – förberedelserna går lysande!

Imorgon väntar registrering och racemöte, på fredag packning och incheckning av cykel. På lördag klockan 07.00 hoppas jag stå pigg och laddad på startlinjen!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade