Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Nej, det är ju så. Och minns ni att jag sa att jag var lite nojig? Mycket riktigt, efter en kall men rolig dag på Gröna Lund i lördags så vaknade jag på natten upp i min koj på Af Chapman och hade sanslöst ont i halsen. På morgonen var jag inte så kartig men efter frukosten styrde jag i alla fall kosan ut mot Lidingö och Bosön där det vankades dagläger för Team Skoda. Vi är 20 tjejer som ska cykla Tjejvättern tillsammans och så är det ett mixlag på 30 personer som ska cykla Vätternrundan. Skoda står för startavgift och kläder mot att vi är trevliga mot våra medcyklister och cyklar bra. Dagen innefattade bland annat porträttfotografering, träning, klädprovning, föreläsningar och trerättersmiddag, men redan efter ett par timmar insåg jag att jag inte var tillräckligt pigg och frisk för att delta. Efter fotografering och lunch åkte jag hem och la mig på soffan.

Där blev jag kvar i nästan tre dagar… Nu är jag piggare och har tränat lite, men känner mig inte helt i fas än. Hoppas att det inte ligger något skit i kroppen och vill bryta ut i en läskig infektion – det har jag inte tid med…

image

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade