Det är inte höst än

Hej hopp vad glest det är mellan inläggen på den här sidan då. Jag har haft lite mental härdsmälta och fått nog av skärmar och skrivande på jobbet. Nya jobbet är jätteroligt men uttröttande eftersom allt är nytt i början. Barnens aktiviteter har dragit igång för hösten och nu är det full fart kan man verkligen säga! Vill inte köra med full fart rakt in i väggen så jag är mycket nöjd med att ha lyckats få sambon att ta fritidslämning en morgon i veckan samt ha ansvar för barnens frukt och gympakläder. Nu låter det som att han inte gör något alls i familjen och så är det ju verkligen inte eftersom han till exempel sköter nästintill all matlagning, men all planering kring barnen + hämtning och lämning har alltid legat på mig eftersom jag inte jobbar heltid. 

Så hösten är i full gång med aktiviteter, skola och annat, men det har inte vädret förstått. Över 25 grader i flera veckor och sommarkläderna fick hänga i ett tag till. Sköna cykelturer blir det såklart, men annars är det ärligt talat lite tröttande med värmeböljan. Alla har liksom börjat med sina höstkläder och går omkring i jeans och jacka, har jag det på mig svettas jag ihjäl! Men det känns så fel att gå omkring i shorts och linne bland alla höstklädda människor. I-landsproblem… 

Jag simmar, cyklar med trevliga människor i det härliga vädret och så är jag igång med gymträningen igen. Knäet har jag ingen aning om status på, jag har inte vågat springa. Det känns inget alls i vardagen och inte när jag cyklar eller simmar så jag kör på med det som funkar. I helgen har vi avslutning i vår klubbtour och det sker på ett supermysigt 10 km-lopp strax utanför stan, då är planen att köra och så får vi se hur det går. Smart eller inte kan diskuteras, men hösten är lång och kan användas till rehab 😉 

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade