Dålig fart eller full fart?

Ja, det är frågan det… Här är det ju utan tvekan dålig fart i alla fall, ber om ursäkt för det. I övrigt är det full fart och det är väl det som gör att jag inte hinner med bloggen. Visserligen har jag åkt en hel del tåg och bil de senaste dagarna så då hade jag väl i ärlighetens namn hunnit blogga flera gånger om, men jag har somnat så fort jag varit stilla så den tiden har tillbringats sovande.

Jag sliter på med Hellnerutmaningen och det går bra. Kanske inte så bra för min långsiktiga planering inför triathlonsäsongen eftersom jag helt har hoppat över trainerpassen och cyklat mindre än planerat, men jag tränar på rätt tufft så någon nytta har jag säkert av alla pass ändå. Fick dock lite ont i benen i veckan som var då jag inte riktigt är i form att springa flera 20 km-pass i veckan än, men det verkar ha gett med sig. Idag stod det 2,5 timmes lugn jogg på schemat och det blev pulsande i snön. Vi är i Sälen och det har säkert kommit 20 cm snö idag så det blev en mjuk tur…

Igår körde jag Tjejvasan och det gick jättebra! Starten flöt på ganska bra jämfört med förra året då det var rätt hätsk stämning i första backen, spåren var fina och vädret helt ok. Ganska mycket motvind men i övrigt inget att klaga på. Jag körde in i mål på 1,42 och det är jag nöjd med. Nöjda är också mina föräldrar som såg mig på tv hela upploppet, då visste de ju dessutom att jag kom i mål hyfsat helskinnad 😉

På tisdag kör jag Halvvasan, jag blev lite sugen och köpte en plats – vi är ju ändå uppe hela veckan. Jag har även blivit erbjuden en plats i Stafettvasan på fredag, det ska bli kul!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade