Dagens träning

image

Alltid före träningen! Inga förbjudna substanser eller spännande kosttillskott, utan – salt! Ungefär ett kryddmått jodsalt förebygger illamående hos mig under träning. Är det jättelånga pass har jag med lite salt,   har nämligen lite svårt för sportdryck. I början var det jätteäckligt, men nu har jag vant mig. Efter träningspassen blir det lite mer salt som sköljs ner med mjölk – mycket billigare än alla återhämtningsdrycker, dessutom godare (förutom saltet då…).

image

Testade nya kompressionsstrumpor idag, köpta billigt genom jobbet från Mabs. Fruktansvärt fula, men det kan jag väl ta om de fyller sin funktion. De var väl helt ok tycker jag, men jag skulle vilja ha mest kompression runt ankeln och sen avtagande uppåt och de här kändes som att de gav mest kompression mitt på vaden.

image

Att springa i skogen en solig dag är helt klart riskabelt om man lider av ormfobi, men idag såg jag faktiskt inte en enda orm! Sen finns det ju oerhört mycket pinnar och rötter som utgör misstänkta objekt, men det var falskt alarm varje gång idag. Kände av vaden lite idag också även om det var mycket mycket bättre jämfört med i onsdags. Nu blir det simning, cykel, simning måndag, tisdag, onsdag så jag avvaktar och ser vad som händer. Joggade i alla fall 16 km i makligt tempo och även om benen var lite tunga så var det skönt att jogga ur kroppen efter maran och den senaste veckan.

image

image

Riktigt skönt att klä av sig valda delar av träningsplaggen och sträcka ut sig i trädgården efteråt!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade