Dagens skada?

image

Funderar på om jag ska ha en kategori här på bloggen som kan heta ”dagens skada” kanske? Frågan är om man kan säga att jag har otur eller om jag helt enkelt är rätt klantig? I den kategorin kunde jag sortera i brutna tår, svimningar, det enorma blåmärke och skrapsår jag lyckades få i knävecket under T1 på sonens (!!) tävling och idag fick dagens skada representeras av en armbåge svullen av ett getingstick. Hade glömt bort hur asont det gör! Dock är jag tacksam över att det var jag som blev stucken och inte något av barnen – det var sjukt mycket getingar vid badet idag.

Imorgon är det KK-joggen här i stan (KK står för Katrineholms-Kuriren om någon skulle få för sig något annat…) och tre av fyra i vår familj ska springa, sambon står trygg som serviceman. Dottern är väl i yngsta laget, egentligen heter hennes klass 5-8 år och hon är ju bara fyra – men hon vill så gärna och tycker att det är så kul att springa så hon ska få springa. 1,2 km är hennes och sonens bana. Hon ska springa förbi alla andra och komma etta säger hon, det kanske går sådär… Tror hon mest är ute efter medaljen och den får ju alla som tur är.

Jag springer en kvartsmara fast egentligen så gillar jag inte att tävla hemma i stan och så ligger tävlingen egentligen lite tokigt för jag missar nog sista planerade långpassen inför Kalmar. Men skulle jag inte ställa upp skulle jag få tillbringa hösten med att förklara mig, KK-joggen ska man bara springa liksom. Löpformen är ju inte så god på grund av krånglande fötter men jag får försöka se det som ett kvalitetspass. Vet ju dock att jag sätter mer press på mig själv än så, har varit bästa lokala dam de senaste fyra åren tror jag och är väl inte jättesugen på att släppa det. Tror jag hade runt fjärde bästa seedingstid men sen kommer det väl lite efteranmälningar kan jag tro. Prognosen hade till en början sagt tokregn hela dagen och ganska svalt, jag var jätteglad! Men nu ser det sämre ut – några skurar på eftermiddagen och sen varmt och soligt igen. Då blir det som en regnskog och jag måste ta massor av medicin för att kunna andas.

Ja ja, det blir som det blir. Nu ska jag skaffa lite nattsömn, jobbar på förmiddagarna den här veckan så jag ska upp skapligt.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade