Bra träningshelg!

Jag följde upp lördagens långpass löpning med två timmars simning igår och det var banne mig ingen lek. Mina vader grät lite när vi sparkade igång med 800 meter ben med fenor efter insimmet. Vi fortsatte med 10×50 meter fjäril (här var liksom hela jag nära döden…) och toppade med ben utan fenor – det är mitt sämsta moment, alla kategorier. Lite smått och blandat som jag inte kommer ihåg och så avslutades passet med 10×100 arm med paddel och dolme samt 10×50 frisim med start minuten. Sambon och dottern badade och åt glass under tiden så vi var ganska möra allihopa när vi landade hemma för lunch sen.

Här kanske den uppmärksamme börjar fundera över vart min son tagit vägen i blogginläggen. Han tycker att han har blivit så stor att han klarar sig några (åtta…) dagar utan sin mamma och pappa så han åkte med sin farmor och farfar till Kläppen för ett påsklov med skidåkning. Han har jätteroligt och går endast motvilligt med på att prata med sin mamma i telefon, så det går nog betydligt mer nöd på mamman än sonen.

Idag stack jag ut med ett par träningskompisar på årets racerpremiär och det gick jättebra! Fantastiskt roligt att nästan glida fram jämfört med mtb-däck. Jag är riktigt nöjd med helgens träning men imorgon får det bli en vilodag så jag orkar springa intervaller på onsdag.

En kommentar

  • Hoffen, 12 april, 2015

    Är så imponerad av alla dina fina resultat och ditt driv i träning! Sann inspiratör

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade