Att se fram emot

Det var väl ingen större fart på er när jag efterlyste önskemål här på bloggen och jag tolkar det som att ni är så himla nöjda med det som presenteras här ;-). Men några små hintar fick jag i alla fall (undrar förresten om bristen på gensvar även kan ha något att göra med att triathlonbloggar.se verkar ligga nere?) och det är roligt att ni verkar gilla kombinationen familj och träning för det är ju den jag själv tycker om. Det hade ärligt talat varit rätt trist om jag bara fått önskemål om exakta tider, puls och andra siffror för det finns så mycket roligare saker att skriva om. Även om jag skriver träningsdagbok och noterar siffror så är det så mycket annat jag vill förmedla. Glädjen med träningen, utmaningar, funderingar och känslor – ja det finns mycket som jag gärna delar med mig av och blandar upp siffrorna med.

Jag vill så gärna berätta om varför jag tränar, vad som är tjusningen och vad som är jobbigt. Jag har ett syfte med att inte redovisa min planerade eller genomförda träning i detalj och det är att man ska kunna läsa min blogg utan att behöva jämföra. Självklart inser jag att det inte går att komma ifrån helt och emellanåt redovisar jag ju lite fler siffror, men med en bakgrund i ”ätstörningsvärlden” så vill jag hellre ha fokus på känsla, styrka, mål, planering, kroppens signaler och smaker än meter och kalorier. Det är svårt att få folk att förstå att jag inte tränar för att vara ”duktig” eller för att ge andra dåligt samvete utan för att jag gillar att utmana min kropp och mina gränser, att jag har satt upp mål som jag vill uppnå och att jag sällan lämnar något åt slumpen.

Nu börjar det vara dags att avrunda den här dagen för lite välbehövlig sömn, men jag lovar att ni kommer att få läsa mer om motivation, träning, funderingar och familj. Vi hörs!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade