Att landa igen

Vi ska tillbaka till vardag igen. Rickard mår bra. Faktiskt nästan bäst av oss alla, han märkte aldrig något av dramatiken så han är liksom helt cool. Hans sönderbitna tunga har läkt och värken i kroppen är borta. Idag åkte han till jobbet. Med kollegor då, han får ju inte köra bil. Jag är galet trött! Mycket som snurrar i huvudet. Hämta, lämna barn, amma, gympakläder, tider, mellis, bilen till verkstaden, kolla alla i familjen när de sover, peta på Rickard om han andas konstigt i sömnen, kompisar, tvätt, dammsugning, bebis hsr blivit ett tremånadersmonster, ta hand om varandra, carpe diem… Så mycket träning blir det inte. Men ändå, det är min ventil. En simtur i söndags med trevlig klubbkompis, fick fruktsallad efteråt. Ett par joggingturer på Sörmlandsleden – som jag längtat! Är så trött, orkar egentligen inte ge mig ut, men det är skönt när jag väl kommer iväg. Springer utan problem över en mil nu, börjar känna mig lite stark i kroppen igen. Och utesimningssäsongen verkar aldrig ta slut i år, underbart!

Och det är vackra omgivningar på mina promenader, löparrundor och simturer.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade