Att ha en idrottande mamma

Ni är många som peppar och tycker att det är kul att jag, som småbarnsmamma, satsar rätt hårt på min idrott. Det finns dock andra som tycker att det är lite synd om min familj som får hänga med på tävlingar och som tycker att det är lite hemskt att mina aktiviteter styr en hel av vår tid.

Här är ett litet exempel på hur en dag kan se ut när man har en idrottande mamma – rätt hemskt va? :mrgreen:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

2 kommentarer

  • Emmy, 27 april, 2015

    Ser ju fantastiskt kul ut, jag skulle inte klaga!

  • Hoffen, 28 april, 2015

    Usch vilken hemsk mamma 😉 Dom knoddarna har det grymt bra och blir glad att se barn ute i den friska luft… Grattis till fin tid på senaste loppet

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade