Äntligen hemma!

Idag kom barnens farfar hit som barnvakt och jag och Rickard åkte till Motala för att prova ut cykel hos Lena och Anders på Lewa Sport (rekommenderar varmt ett besök där!). Det var ju sannerligen inget väder för att testa cykel utomhus så det blev vanlig utprovning på trainer. Svåra val skulle göras också, som till exempel vilken färg jag skulle ha på kaggarna till vätskeflaskorna… I-landsproblem så klart ;-).

Fick ju såklart med mig lite annat hem också, som till exempel en matchande hjälm, nya skosnören, två par cykelbyxor och nya pedaler. Kände mig till och med så generös att Rickard fick en stor och vattentät ryggsäck som han kan ha när han ska serva mig ;-).

Väl hemma möttes vi av glada pyjamasbarn som såklart inte kunde sova innan de fått se (och prova) cykeln – den fick godkänt av alla!

image

image

image

image

2 kommentarer

  • Martina, 7 maj, 2014

    Vilket vrålåk! Kör försiktigt <3

  • Marie Sandberg, 8 maj, 2014

    Det ska jag, jag är en fegis 😉

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade