Älska Julita Triathlon

image

Ni ser på bilderna ovan, det här vädret var förutsättningarna när Julita Triathlon skulle anordna säsongens första kretstävling igår kväll. Det var även första deltävlingen i vår Tour som kommer att pågå fram till i mitten på september. På kretstävlingarna brukar det normalt sett komma kanske 20 personer – igår var det nästan 100 stycken som sprang! Stämningen var, vädret till trots, fantastisk och vi levde verkligen upp till vårt motto att vara en klubb för alla. Alla hejar på alla och deltagarna var allt från tvååringar till elitsatsande triathleter och promenerande mammor. Jag är så glad för vår fina klubb!

Nu sprang jag visserligen i Sköldinges färger igår, men hjärtat räcker till för flera klubbar och Sköldinge är min friidrottsklubb. På söndag drar jag på mig Julitadressen när det vankas Duathlon-SM i Upplands Väsby. Mina ben var inte de piggaste igår men det kan jag nog tillskriva tisdagens lite spontana infall med ett långpass.

image

Min coach sliter nog snart sitt hår för jag tror att det kanske stod simning på schemat… Kände dock att jag vill få in lite långpass innan maran så jag tog mig ut under kolsvarta moln men klarade mig från regnet. Rundan var jag nöjd med, men med helgens bravader inräknade plus ett gympass i onsdags var det kanske inte konstigt att det sved lite i låren igår. Ett bra pulspass blev det i alla fall och jag kom i mål som första tjej – dock med sju killar före mig. Barnen var jätteduktiga i snöslasket och när vi kom hem blev det en mysig stund vid köksbordet med välbehövlig varm choklad.

image

I helgen blir det Uppsala och en visit hos fina vänner. Vi inleder helgen med att August, Iselin och Lindakatarina kör SMACK-tempot imorgon förmiddag, sen blir vi fyra eller fem stycken som kör Väsby Duathlon på söndag. Däremellan ska vi väl hinna med att hänga lite, äta gott och kanske ”fira grillen” som dottern säger (kolla på brasa…).

Det är bara det där med att packa…
image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade